Hiv årets forsommerkasse i land // 1-3 dages levering // fri levering 499,-

Produktet blev tilføjet til din kurv

Derfor går vi op i den gode arbejdskraft

Hos Grøndals har vi stor respekt for de mænd og kvinder, som er beskæftiget med fiskeriet, filetering og pakning af vores fiskekonserves. Uden deres håndværk var det ikke muligt at producere vores skønne og smagfulde dåsefisk, som efterhånden er en kærkommen spise blandt mange fiskeglade danskere.

Vi lægger derfor vægt på, at vores samarbejdspartnere sikrer deres ansatte ordentlige arbejdsvilkår, således at hele vores værdikæde er optimeret mod bedst mulig ansvarlighed. Vi tror på, at social ansvarlighed har en positiv indvirkning på den gastronomiske oplevelse, som vi ønsker at levere med vores gourmet fiskekonserves. Derfor tager vi naturligvis stor afstand til social dumping og udnyttelse af arbejdskraft.

Kontrol af arbejdsforholdene

For at kontrollere, at de ordentlige arbejdsvilkår overholdes, bliver fabrikkerne inspiceret af eksterne aktører. Der er en lang række lovkrav, som skal overholdes, og vi gør en dyd ud af at spørge ind til forholdene.

I sidste ende handler det dog også meget om tillid, da kontrol ikke altid kan sikre et retvisende billede.  Når vores produktion sker uden for landets grænser, er det i EU lande, og det giver i sig selv en vis form for tryghed. Vi har i EU landene standarder, som sørger for at modvirke social dumping. 

Tillid er en forudsætning for at styrke et godt og troværdigt samarbejde. Fabrikken står for rekruttering af arbejdskraft, og vi har derfor ingen indflydelse herpå. Vores udfordring er alle de led der er med - lige fra fiskeren som fanger fisken, til fabrikken der køber fisken og til os hos Grøndals, der køber slutproduktet.

Social dumping sætter sig i smagen

Underbetalt arbejdskraft er et problem verden over. Vi gør alt for at styre langt uden om social dumping. Når fabrikken sørger for ordentlige forhold for de ansatte, er det vores holdning, at det kan smages på vores fiskekonserves.  Med andre ord skal der skabes synergi mellem alle led i processen - når alle værdsættes, afføder det de bedste fiskekonserves af høj kvalitet.

Det er ikke kun en højere løn, der betyder noget. Der lægges også vægt på andre goder og fordele. F.eks. sikres der fair og ordentlige arbejdsforhold for kvinderne, så de har mere tid til børnene og familien. Høj tilfredshed giver større stolthed, og det giver bedst mulige forudsætninger for gourmet fisk på dåse. 

Vi tror på den kærlighed, der er lagt i vores dåsefisk. Hver enkelt lille smagfulde bid, er resultatet af fair og ordentlige arbejdsvilkår samt respekt for menneskene, som står bag.

Kundernes favoritter

Makrel i tomat - krydret og lækker
Makrel i tomat - krydret og lækker
Ombejlet

Makrelfilet

Makrel i tomat - krydret og lækker

45 kr

Vælg antal

Tunfilet i fennikel og olivenolie
Tunfilet i fennikel og olivenolie
Ombejlet

Tunfilet

i fennikel og olivenolie

46 kr

Vælg antal

Portugisiske sardiner i krydret olivenolie
Portugisiske sardiner i krydret olivenolie
Ombejlet

Sardiner

Portugisiske sardiner i krydret olivenolie

45 kr

Vælg antal

Tunfilet i mild chili og olivenolie
Tunfilet i mild chili og olivenolie
Ombejlet

Tunfilet

i mild chili og olivenolie

46 kr

Vælg antal

Fri fragt 499,-

Til pakkeshop

Leveringstid

1-3 hverdage

Kundeservice

Alle hverdage fra 10 til 15

Fortrydelsesret

30 dages returret

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle