Hiv årets forsommerkasse i land // 1-3 dages levering // fri levering 499,-

Produktet blev tilføjet til din kurv

Hvad betyder den gode smag? 

Hos Grøndals er ‘Den gode smag’ kompromisløs - det er en grundværdi og altoverskyggende faktor.

Kursen er ganske enkelt sat efter at vores fiskekonserves skal smage godt, men også efterlade en god eftersmag og samvittighed.

Grøndals dåsefisk surdejsbrød hjemmelavet mayonnaise

Fordi vi ikke kun spiser af nød

Den gode smag er vigtig, fordi vi i vores del af verden, ofte “spiser” med øjnene, med sanserne - sagt på en anden måde; mad skal behage os.

Og hvorfor skulle det være anderledes med fiskekonserves? Konserveringsmetoden bag muliggør, at vi hele tiden kan spise lækker fisk fra sæson, også når den er uden for sæson - hos Grøndals ønsker vi også at konservere den gode smag.

Uden den bitter eftersmag

Hvis noget smager godt, er det dog ikke ensbetydende med, at alt andet omkring smagen og dåsefisken er uvæsentlig. 

Det er rart at vide at vores fiskekonserves er fisket ansvarligt og tilvejebragt i et socialt ansvarligt miljø, såvel som at vide at produktet kun indeholder naturlige ingredienser af høj kvalitet. Vi vil også kende næringsindholdet og sundhedsværdien af det, vi køber og siden hen spiser - vide at det er sundt, fuld af den nærende omega-3 fedtsyre, proteiner og kun en tilpas mængde salt. 

Det er derfor vi hos Grøndals går efter en ren smag uden unødige tilsætningsstoffer og kemi.

Vi tror på at godt håndværk kan smages

Smagssammensætningen har stor betydning, når vi taler om den gode smag. Bag Grøndals fiskekonserves lægger et stort sensorisk arbejde. Der er ikke nødvendigvis brugt en stor kemisk formel bag, men i stedet er der lagt vægt på de gode råvarer og kærlige madtraditioner. 

Hvis du ser vores produkt sardiner i krydet olivenolie er det udviklet og tilvejebragt fra en gammel tradition og en opskrift med mere end 100 år på bagen. 

Sardines picante fra en tid, hvor man ikke kunne lave kemiske test af smagssammensætninger, men ikke desto mindre har leveret en fantastisk smag og et omhyggeligt håndværk - og oven i købet en måde man har krydret sardiner på i Portugal i 100 år.

Så den rette smagssammensætning kan også være meget simpel og håndholdt, hvor tilvejebringelsen eller opskriften netop får den rene smag til at stå frem. 

Det er f.eks. gældende for ét af vores absolut mest populære tunprodukter - Tunfilet i fennikel  - Her træder den gode smag i den grad i kraft, og giver en ren smag med den lette note af anis, der komplimenterer tunfilet og fennikel på fremragende vis.

Den gode smag er kompromisløs og fuld af godt håndværk

Hos Grøndals går vi ikke på kompromis med hverken smag, kvalitet eller tilvejebringelse. Derfor skal den gode smag også forstås i en direkte overført betydning. 

Fordi udover at de produkter du kan købe hos Grøndals smager godt, skal eftersmagen også være god. Det sikrer vi ved en grundig research, ligesom vi stiller krav til producenter og samarbejdspartnere. 

Omtanken er derfor med i hele værdikæden omkring vores produkter, ligesom vores fisk på dåse er behandlet med stor omhyggelighed og nøje afstemte opskrifter.

En ny smagsoplevelse med fiskekonserves

Hos Grøndals har vi en mission om at påvirke madkulturen i en positiv retning og skabe en ny forståelse af fiskekonserves  - Også her er smagen højst relevant. 

Vi går efter at levere fiskekonserves med den rene og ærlige smagsoplevelse, hvor der ikke er brugt diverse fortykningsmidler, salte eller tilsætningsstoffer for at dreje produktet i en anden retning.

Hvor fiskekonserves bliver en tilvalgt og nærende selvforkælelse, frem for udelukkende praktisk føde..

Produktets rene og ærlige smag stammer fra håndværket, der ligger bag, og at intet er gjort uden kærlig omtanke. 

Derfor giver vores fiskekonserves en ny smagsoplevelse, der smager god og efterlader en ansvarlig eftersmag.

Det betyder også en smagsoplevelse efter at have konsumeret produktet skal være god - hvor det er gennemsigtigt, at tunen f.eks. er uden bifangst og med et naturligt lavt indhold af tungmetaller. 

Vi tror derfor på, at det gode produkt handler om den gode smag, men samtidig også er meget mere end det. 

Kundernes favoritter

Makrel i tomat - krydret og lækker
Makrel i tomat - krydret og lækker
Ombejlet

Makrelfilet

Makrel i tomat - krydret og lækker

45 kr

Vælg antal

Tunfilet i fennikel og olivenolie
Tunfilet i fennikel og olivenolie
Ombejlet

Tunfilet

i fennikel og olivenolie

46 kr

Vælg antal

Portugisiske sardiner i krydret olivenolie
Portugisiske sardiner i krydret olivenolie
Ombejlet

Sardiner

Portugisiske sardiner i krydret olivenolie

45 kr

Vælg antal

Tunfilet i mild chili og olivenolie
Tunfilet i mild chili og olivenolie
Ombejlet

Tunfilet

i mild chili og olivenolie

46 kr

Vælg antal

Fri fragt 499,-

Til pakkeshop

Leveringstid

1-3 hverdage

Kundeservice

Alle hverdage fra 10 til 15

Fortrydelsesret

30 dages returret

Din kurv er tom

Fortsæt med at handle