Fri fragt ved 399,- & levering 1-3 hverdage

0

Din indkøbskurv er tom

Fiskekroketter på stangfisket tun

Fiskekroketter på stangfisket tun

Fiskekroketter på stangfisket tun

Selv om de danske farvande indeholder en rigdom af fiskearter, så er fiskekroketter aldrig rigtigt landet på de danske borde. Det er en skam. Så gem en rest kogte kartofler til dagen efter, og du er allerede godt i gang med fundamentet til de her banditter. De kan noget som forret, mens grillen varmer op. De kan faktisk noget hele året rundt, så lad ikke årshjulet holde dig tilbage.

(Frokost eller snacks til 4 personer)

Ingredienser til tunmousse

2 dåser Grøndals tun i økologisk olivenolie
200 g kogte kartofler
1 løg
1 hvidløg
Friskhakket krydderurter persille, estragon, dild eller anden favoriturt
Citron
En smule mel
1 æg
Rasp, brødkrummer eller pankorasp
Olie til fritering/ stegning

 

FREMGANGSMÅDE

Sautér det finthakkede løg på panden i lidt olie, til de er klare. Tilsæt kartofler og knust hvidløg, mos det med en gaffel, og vend blandingen sammen på panden. I med fisk, krydderurter og citronskal, og smag til med salt, peber og citronsaft. Vend det godt sammen, og lad blandingen køle af.

Rul blandingen til kugler på størrelse med æg. Pisk ægget, og vend kartoffelkuglerne i mel, så æg og til sidst rasp, gerne pankorasp. Det giver lidt ekstra sprødt knas.

Steg kartoffelkroketterne sprøde i olie ved 180 grader, til de er gyldne og lækre. Servér med Grøndals mayo eller din favorit hot sauce.

- velbekomme, Martin Grøndal


Titel

Kommentarer skal godkendes, før de bliver vist

Grøndals e-mailliste