TUN PÅ DÅSE ER EN OVERSET DELIKATESSE!
DÅSETUN ER DEN FISKEKONSERVES MED FLEST FORDOMME. DEN MÅ STÅ PÅ MÅL FOR DELFINDRAB, TUNGMETALLER, OVERFISKERI OG MILJØSKADELIG PRODUKTION. MEN HAR DÅSETUN FORTJENT DET? Fordommene om ...
D. 21 august finder du Grøndals Copenhagen Cooking Festivalscentrum v. Israels Plads
I år finder du Grøndals til Copenhagen Cooking, når festivalen skaber det åbne og gratis festivalcentrum på Israels Plads - lige over for Torvehallerne - hvor Israels Plads forvandles til til et o...
Grøndals kommer til Aarhus Food Festival 2017
Første weekend i september har Grøndals fornøjelsen af at deltage på Food Festival i Aarhus. I år kan du møde Grøndals og få en snak om, hvorfor Grøndals opstod og hvad passion for kvalitets tun eg...
Grøndals tun kommer på Bite Copenhagen
Hos Grøndals glæder vi os til at servere tun på Bite Copenhagen! Bite er en ny og ambitiøse B2B fødevareudstilling for nationale og internationale fødevareaktører. Det er her vi fødevareudstillere...
Tun-importør: Min opstart har været en stor omgang “trial and error”
I foråret bragte Altinget en artikelserie med fokus på fødevarestyrelsen og det at starte fødevarevirksomhed i Danmark. I artiklen her kan du læse om mine oplevelser og de erfaringer jeg har gjort ...
Grøndals serverede tun på Heartland Festival
Grøndals fremmer tun fra bæredygtigt tunfiskeri og socialt ansvarlig produktion. Tun fra Grøndals fiskes kun med stang og line. En naturskånsomme metode, hvor bifangst samt overfiskeri undgås, og...
En naturskånsom måde at fiske tun på. På Azorerne går de op i at holde tunfiskeriet bæredygtigt og ansvarligt. De fisker derfor kun med bæredygtige metoder og efter tunfisk, som ikke at truet af ...
Skipjack tun - Det bedste valg af dåsetun
Skipjack tun - Det bedste valg af dåsetun Skipjack tun er en af verdens mest populære og udbredte tunarter inden for tun på dåse. Hos Grøndals forhandler vi kun dåsetun der indeholder skipjack t...
Tunfisk renses og tilberedes manuelt På øen Sao Jorge modtages tunfangsten af dedikerede kvinderne, der med håndkraft renser, tilbereder og udskærer tunfiskene for til sidst at konservere tunen på...