
D. 21 august finder du Grøndals Copenhagen Cooking Festivalscentrum v. Israels Plads
I år finder du Grøndals til Copenhagen Cooking, når festivalen skaber det åbne og gratis festivalcentrum på Israels Plads - lige over for Torvehallerne - hvor Israels Plads forvandles til til et o...

Grøndals kommer til Aarhus Food Festival 2017
Første weekend i september har Grøndals fornøjelsen af at deltage på Food Festival i Aarhus. I år kan du møde Grøndals og få en snak om, hvorfor Grøndals opstod og hvad passion for kvalitets tun eg...

Grøndals tun kommer på Bite Copenhagen
Hos Grøndals glæder vi os til at servere tun på Bite Copenhagen! Bite er en ny og ambitiøse B2B fødevareudstilling for nationale og internationale fødevareaktører. Det er her vi fødevareudstillere...

Grøndals serverede tun på Heartland Festival
Grøndals fremmer tun fra bæredygtigt tunfiskeri og socialt ansvarlig produktion. Tun fra Grøndals fiskes kun med stang og line. En naturskånsomme metode, hvor bifangst samt overfiskeri undgås, og ...

Skipjack tun - Det bedste valg af dåsetun
Skipjack tun - Det bedste valg af dåsetun Skipjack tun er en af verdens mest populære og udbredte tunarter inden for tun på dåse. Hos Grøndals forhandler vi kun dåsetun der indeholder skipjack t...

Tunfisk renses og tilberedes manuelt På øen Sao Jorge modtages tunfangsten af dedikerede kvinderne, der med håndkraft renser, tilbereder og udskærer tunfiskene for til sidst at konservere tunen på...

POLE & LINE, det er en kunst at fiske med stang og line, og det er ikke uden grund at Azorernes fiskeri er certificeret ’Pole & Line’. Fiskerene mestre denne teknik. Det at fiske med stang...