Mine personlige favoritter

Filtre

Filtre
Sorter efter:

15 produkter

Tunfilet i fennikel og olivenolieTunfilet i fennikel og olivenolie
Tunfilet i krydret olivenolieTunfilet i krydret olivenolie
Portugisiske sardiner i olivenoliePortugisiske sardiner i olivenolie
Portugisiske sardiner i krydret olivenoliePortugisiske sardiner i krydret olivenolie
Små makreller i olivenolieSmå makreller i olivenolie
Makrelfilet i krydret tomatsauceMakrelfilet i krydret tomatsauce
Koldrøget laks i økologisk olivenolieKoldrøget laks i økologisk olivenolie
Brislinger på dåse i glas olivenolieBrislinger i olivenolie
Peberkrydret laks i økologisk olivenoliePeberkrydret laks i økologisk olivenolie
makrelfilet i olivenoliemakrelfilet i olivenolie på dåse
sardinillas på dåsesmå sardiner på dåse
Hvidløgskrydret laks i økologisk olivenolieHvidløgskrydret laks i økologisk olivenolie
En dåse Pujadó Solano ansjosfileter i olivenolie placeret på en lysegrå baggrund. Dåsen er mærket med MSC-certificering og indeholder ansjosfileter fanget i Biscayabugten.n dåse Pujadó Solano ansjosfileter i olivenolie fra Grøndals, åbnet og præsenteret på en lys grå baggrund. Dåsen viser flere ansjosfileter i olivenolie og en MSC-certificeret papæske.
En pakke Pujadó Solano syltede ansjoser i olivenolie fra Grøndals, præsenteret på en lys grå baggrund. Pakken er MSC-certificeret og angiver produktets oprindelse fra Cantabrico-regionen.En åben dåse Pujadó Solano syltede ansjoser i olivenolie fra Grøndals, præsenteret sammen med produktets emballage på en lys grå baggrund. Dåsen viser ansjosfileterne pænt arrangeret i olivenolie. Produktet er MSC-certificeret og kommer fra Cantabrico-regionen.
Makrelfilet i tomatsauceMakrelfilet i tomatsauce
Bogen “Dåsemad - En kogebog med fiskekonserves” af Martin Grøndal, med en blå forside dekoreret med hvide illustrationer af forskellige fisk og skaldyr, set mod en grå tekstureret baggrund.​⬤

Inspiration

Kogebogen DÅSEMAD

"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.

Hiv den i land