Mine personlige favoritter
Filtre
Filtre
16 produkter
Santa Catarina
Tunfilet i fennikel og olivenolie
Salgspris48,00 kr
Santa Catarina
Tunfilet i krydret olivenolie
Salgspris48,00 kr
Pinhais
Portugisiske sardiner i olivenolie
Salgspris46,00 kr
Pinhais
Portugisiske sardiner i krydret olivenolie
Salgspris46,00 kr
Pinhais
Små makreller i olivenolie
Salgspris45,00 kr
Pinhais
Makrelfilet i krydret tomatsauce
Salgspris46,00 kr
Grøndals
Koldrøget laks i økologisk olivenolie
Salgspris89,00 kr
Riga Gold
Røgede brislinger i olivenolie
Salgspris39,00 kr
Grøndals
Peberkrydret laks i økologisk olivenolie
Salgspris89,00 kr
Don Gastronom
Skindfri makrelfilet i olivenolie
Salgspris46,00 kr
Don Gastronom
Små spanske sardiner i olivenolie
Salgspris49,00 kr
Grøndals
Hvidløgskrydret laks i økologisk olivenolie
Salgspris89,00 kr
Pujado Solano
Saltede ansjosfileter i olivenolie
Salgspris62,00 kr
Pujado Solano
Syltede ansjosfileter i olivenolie
Salgspris55,00 kr
Pinhais
Makrelfilet i tomatsauce
Salgspris46,00 kr
Olasagasti
Ansjospuré med olivenolie, 60 g
Salgspris59,00 kr


Inspiration
Kogebogen DÅSEMAD
"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.
Hiv den i landFri fragt fra 499,-
Til pakkeshop i DK
Forventet leveringstid
1-3 hverdage
Kundeservice
Alle hverdage fra 10 til 15
Fortrydelsesret
30 dages returret
Sikker betaling
Med MobilePay, kreditkort og Apple Pay
Om Grøndals
Hos Grøndals vil vi løfte barren for kvalitet i konserves og samtidigt arbejde for større bæredygtighed i danskernes spisevaner. Alle vores produkter er nøje udvalgt efter vores kriterier for bærdygtighed. Alt sammen for, at du kan spise vores produkter med god samvittighed.
Du kan finde Grøndals i over 200 butikker landet over. Find os i en delikatessebutik eller specialforhandler nær dig. Du må også gerne anbefale os en ny forhandler.