Tunfilet fra Grøndals er blevet kåret til den absolut bedste af magasinet Gastro, og nu kan du prøve den i en særlig tunkasse. Det populære madmagasin Gastro har lavet en stor test af tun i kategorien ‘luksusklassen’. Vores tun i økologisk olivenolie var repræsenteret, og blev testvinderen.

Inspiration
Kogebogen DÅSEMAD
"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.
Hiv den i landGrøndals nyheder
Lucas
Muslinger i krydret escabeche sauce
Salgspris59,00 kr
Lucas
Fyldte blæksprutter i middelhavssauce
Salgspris82,00 kr
Pinhais
Makrelfilet i tomatsauce
Salgspris46,00 kr
Grøndals
Strandkrabbesuppe
Salgspris85,00 kr