Metode og konservesCarrageenan; hvad er alge stabilisator?

Carrageenan; hvad er alge stabilisator?

Carrageenan: Naturlig stabilisator med stor betydning I vores jagt på at bringe dig de reneste og mest naturlige produkter, støder vi på mange fascinerende ingredienser. En af disse er carrageenan...

Metode og konservesForskellen på hel- og halvkonserves

Forskellen på hel- og halvkonserves

Hvis du hidtil har tænkt: “konserves er da konserves, alt sammen kan stå ved stuetemperatur” - Så vil du få mere ud af denne artikel, end du formentlig havde tænkt ved første øjekast. Den grundlægg...

CertificeringBPA-fri dåser - hvad betyder det, og hvorfor er det godt?

BPA-fri dåser - hvad betyder det, og hvorfor er det godt?

Du har med næsten garanti set, at nogle af de plast- og metalbeholdere, du køber i dag, er mærket “BPA-fri”, eller måske har du set overskrifter, som har haft forkortelsen i sig. Hertil er det helt...

En blå kogebog med titlen Dåsemad: En kogebog med fiskekonserves af Martin Grøndal har hvide illustrationer af forskellige fisk og skaldyr på omslaget. Bogen ligger på en grå overflade.

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.

Se kogebogen DÅSEMAD