Metode og konservesCarrageenan; hvad er alge stabilisator?

Carrageenan; hvad er alge stabilisator?

Carrageenan: Naturlig stabilisator med stor betydning I vores jagt på at bringe dig de reneste og mest naturlige produkter, støder vi på mange fascinerende ingredienser. En af disse er carrageenan...

Metode og konservesForskellen på hel- og halvkonserves

Forskellen på hel- og halvkonserves

Hvis du hidtil har tænkt: “konserves er da konserves, alt sammen kan stå ved stuetemperatur” -  Så vil du få mere ud af denne artikel, end du formentlig havde tænkt ved første øjekast. Den grundlæg...

CertificeringBPA-fri dåser - hvad betyder det, og hvorfor er det godt?

BPA-fri dåser - hvad betyder det, og hvorfor er det godt?

Du har med næsten garanti set, at nogle af de plast- og metalbeholdere, du køber i dag, er mærket “BPA-fri”, eller måske har du set overskrifter, som har haft forkortelsen i sig. Hertil er det helt...

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.

Se kogebogen DÅSEMAD