Filtre
29 produkter
Champagne Proy-Goulard
Champagne Proy-Goulard – Éphémère Millésime 2019 BDN
Salgspris449,00 kr
Grøndals
Kaviar duo - L’Élégant (Oscietre) 30g & L’Authentique (Baerii) 30g
Salgspris1.095,00 kr
Normalpris1.128,00 kr
Champagne Proy-Goulard
Champagne Proy-Goulard – Funambule
Salgspris355,00 kr
Pujado Solano
Gildas spyd med saltede ansjoser
Salgspris139,00 kr
Normalpris159,00 kr
Grøndals
Grøndals Gin – Frisk, krydret og skabt til fisk
Salgspris185,00 kr
Grøndals
L’Élégant (Oscietre) 30g - Den raffinerede luksus
Salgspris649,00 kr
Grøndals
Manzanilla oliven med mandel
Salgspris49,00 kr
Grøndals
Spicy Banderillas cocktail sticks
Salgspris45,00 kr
Grøndals
Søde Piparra grønne peber
Salgspris59,00 kr
Pujado Solano
Fyldte oliven med ansjoser
Salgspris39,00 kr
Don Gastronom
Pulpo i SAUCE MARINIÈRE
Salgspris82,00 kr
Conservas De Cambados
Pulpo i galisisk sauce
Salgspris85,00 kr
Olasagasti
Ansjospuré med olivenolie, 60 g
Salgspris59,00 kr
Conservas De Cambados
Chipirones i krydret blæk
Salgspris95,00 kr
Don Gastronom
Hjertemuslinger i egen lage
Salgspris95,00 kr
Don Gastronom
Friterede muslinger i escabeche
Salgspris49,00 kr
Grøndals
L’Authentique (Baerii) 30g - Den klassiske kaviar
Salgspris479,00 kr
Grøndals
Knivmuslinger i letsaltet lage
Salgspris95,00 kr
Pujado Solano
Saltede ansjosfileter i olivenolie
Salgspris62,00 kr
Pujado Solano
Syltede ansjosfileter i olivenolie
Salgspris55,00 kr
Pinhais
Portugisiske sardiner i krydret olivenolie
Salgspris46,00 kr
Pinhais
Portugisiske sardiner i olivenolie
Salgspris46,00 kr
Jean de Luz
Sardiner i økologisk citron og ekstra jomfru olivenolie
Salgspris100,00 kr
Normalpris125,00 kr
Grøndals
Gordal oliven
Salgspris49,00 kr
Grøndals
Manzanilla oliven med sten
Salgspris42,00 kr
Grøndals
Spicy guindillas peber
Salgspris49,00 kr
Grøndals
Spanske delikatesse kapers
Salgspris42,00 kr
Kandy Spices
Kandy Spices HOT SAUCE
Salgspris75,00 kr
Pujado Solano
Tapenade af ansjos, oliven og kapers
Salgspris65,00 kr

Inspiration
Kogebogen DÅSEMAD
"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.
Hiv den i land

































































