Nytårs inspiration

Bestil senest d. 18 December 2024 og få pakken inden jul og nytår

Nytårs inspiration

Filtre

Filtre
Sorter efter:

23 produkter

Nytårstilbud - begrænset antalUdsolgt
Caviar Perle Noire – kaviar trio
Grøndals
Caviar Perle Noire – kaviar trio Salgspris849,00 kr Normalpris1.057,00 kr
Glaskrukke med Rellena de Almendra, mandelstuffede oliven fra Grøndals, med en beige etiket, set mod en grå tekstureret baggrund.To glaskrukker med Rellena de Almendra, mandelstuffede oliven fra Grøndals, hvor den ene er åben og set ovenfra, placeret på en grå tekstureret baggrund.
Spanske delikatesse cornichonerSpanske delikatesse cornichoner
Glaskrukke med Banderillas picantes, krydrede cocktailspyd fra Grøndals, med en gul etiket, set mod en grå tekstureret baggrund.En tallerken med syltede agurker og grøntsagsspyd med løg, peberfrugt, og oliven, samt en delvist synlig glaskrukke med flere syltede grøntsager, set ovenfra på en grå tekstureret overflade.
En glaskrukke med Piparra Dulce Guindilla, søde peberfrugter i ekstra jomfru olivenolie fra Grøndals, med en mørkeblå etiket, set mod en grå tekstureret baggrund.Glaskrukke med Garden Delights syltede peberfrugter fra Grøndals, hvor låget er fjernet og ligger ved siden af, set mod en grå tekstureret baggrund.
Udsolgt
Fyldte oliven med ansjoserFyldte oliven med ansjoser
Udsolgt
blæksprutter i sauce marinière på dåseblæksprutter på dåse
Pulpo i galisisk saucePulpo i galisisk sauce
grøndals krydret blækspruttergrøndals krydret blæksprutter
hjertemuslinger fiskekonserveshjertemuslinger på dåse
muslinger på dåsemuslinger i escabeche på dåse
Knivmuslinger i letsaltet lageKnivmuslinger i letsaltet lage
En dåse Pujadó Solano ansjosfileter i olivenolie placeret på en lysegrå baggrund. Dåsen er mærket med MSC-certificering og indeholder ansjosfileter fanget i Biscayabugten.n dåse Pujadó Solano ansjosfileter i olivenolie fra Grøndals, åbnet og præsenteret på en lys grå baggrund. Dåsen viser flere ansjosfileter i olivenolie og en MSC-certificeret papæske.
En pakke Pujadó Solano syltede ansjoser i olivenolie fra Grøndals, præsenteret på en lys grå baggrund. Pakken er MSC-certificeret og angiver produktets oprindelse fra Cantabrico-regionen.En åben dåse Pujadó Solano syltede ansjoser i olivenolie fra Grøndals, præsenteret sammen med produktets emballage på en lys grå baggrund. Dåsen viser ansjosfileterne pænt arrangeret i olivenolie. Produktet er MSC-certificeret og kommer fra Cantabrico-regionen.
Portugisiske sardiner i krydret olivenoliePortugisiske sardiner i krydret olivenolie
Portugisiske sardiner i olivenoliePortugisiske sardiner i olivenolie
Glaskrukke med Jean de Luz sardiner i olivenolie og økologisk citron, set mod en grå tekstureret baggrund.En tallerken med tre sardiner og en citronskive, samt en glaskrukke med Jean de Luz sardiner i olivenolie og økologisk citron, placeret på en grå tekstureret overflade
Glaskrukke med Gordal oliven fra Grøndals, med en sort etiket, set mod en grå tekstureret baggrund.To glaskrukker med Gordal oliven fra Grøndals, hvor den ene er åben og set ovenfra, placeret på en grå tekstureret baggrund. Låget med mærket Triana Olivas er også synligt.
Grøndals
Gordal oliven Salgspris49,00 kr
Glaskrukke med Manzanilla oliven fra Grøndals, med en sort etiket, set mod en grå tekstureret baggrund.To glaskrukker med Manzanilla oliven fra Grøndals, hvor den ene er åben og set ovenfra, placeret på en grå tekstureret baggrund. Låget med mærket Triana Olivas er også synligt.
En glaskrukke med Guindillas spicy peppers fra Grøndals, med en gul etiket, set mod en grå tekstureret baggrund.To glaskrukker med Guindillas spicy peppers fra Grøndals, hvor den ene er åben, set mod en grå tekstureret baggrund.
Glaskrukke med Alcaparras kapers fra Grøndals, med en lyseblå og beige etiket, set mod en grå tekstureret baggrund.To glaskrukker med Alcaparras kapers fra Grøndals, hvor den ene er åben og set ovenfra, placeret på en grå tekstureret baggrund.
hot sauce
hot sauce og tun
kroket
Tapenade af ansjos, oliven og kapersTapenade af ansjos, oliven og kapers
Bogen “Dåsemad - En kogebog med fiskekonserves” af Martin Grøndal, med en blå forside dekoreret med hvide illustrationer af forskellige fisk og skaldyr, set mod en grå tekstureret baggrund.​⬤

Inspiration

Kogebogen DÅSEMAD

"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.

Hiv den i land

Mere viden om

For os er det vigtigt at vide, hvad vi reelt "kommer i munden". Derfor vil vi meget gerne dele ud af vores viden om vores . Det mener vi giver næring til krop og sjæl.