AnsjosKlassisk viniagrette - nu med olien fra dåsefisk

Klassisk viniagrette - nu med olien fra dåsefisk

Rør eddike eller citronsaft med dijonsennep, finthakket løg og lidt salt. Pisk olien i stille og roligt, til vinaigretten er tyk og ensartet. Smag til med salt og peber. Voila, nu mangler du blot g...

AnsjosGrøndals hjemmelavede mayo - med olie fra tun

Grøndals hjemmelavede mayo - med olie fra tun

Olien er rig og lækker - brug den og udnyt indholdet af dåsefisken. Alle elsker mayo, og der er ingen grund til at hælde olien fra fiskedåserne ud. Lad den gå hånd i hånd med fisken, og brug den so...

AnsjosPizza med tun - en simpel og lækker pizza med havsmag

Pizza med tun - en simpel og lækker pizza med havsmag

Pizza handler om de gode, simple ingredienser, hvori de i kombination med hinanden giver masser af velsmag - og der er derfor sjældent grund til at overkomplicere denne ret. De enkle og klassiske p...

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.

Se kogebogen DÅSEMAD