Forskellige farverige kasser med fisk og skaldyr, hver mærket med forskellige typer fisk og skaldyrssortimenter, arrangeret pænt på en lyserød marmoroverflade.

Nyhed! Fire smagekasser til de nysgerrige

Find din favorit – én bid ad gangen.

Hop ombord i smagekasserne
En lilla kogebog med titlen Dåsemad: En kogebog med fiskekonserves af Martin Grøndal er placeret på blåt silkepapir med hvide illustrationer af fisk og skaldyr på omslaget.

Kogebogen DÅSEMAD

"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.

Hiv den i land

Har du brug for inspiration

Grøndals madunivers

Slip din fiskekonserves løs i køkkenet
AnsjosOliventapenade med ansjos

Oliventapenade med ansjos

Klassisk sydfransk tapenade i en umamierig version med ansjos. Perfekt på ristet brød, som snack eller tilbehør. Ingredienser 1 ds. oliven med ansjos 1 gls. ...

AnsjosPasta med ansjos og solmodne tomater

Pasta med ansjos og solmodne tomater

Til 4 personer En enkel pastaret, hvor ansjos giver dyb umami til solmodne tomater, smør og hvidløg. Sprøde brødkrummer og frisk basilikum sætter prikken over i’et.   Ingredienser 1 ds. / 1 sps...

AnsjosCroutoner med ansjos og krydderurter

Croutoner med ansjos og krydderurter

Hvor ofte har man ikke åbnet lågen til skraldespanden og smidt et kvart tørt brød ud? Det er der ingen grund til. Tørt brød kan faktisk være lidt af en gave til menuen.

God smag og god samvittighed

Grøndals 5 grundværdier

Hos Grøndals vil vi løfte barren for kvalitet i konserves og samtidigt arbejde for større bæredygtighed i danskernes spisevaner. Alle vores produkter er nøje udvalgt efter vores kriterier for bæredygtighed. Alt sammen for at du kan spise vores produkter med god samvittighed. 

En åbnet dåse med tunfileter i olie ligger på avislignende papir ved siden af emballagen, der er mærket Santo Catarina med guld og hvidt design og tekst på et andet sprog. Baggrunden er en grå stenoverflade.
01

Den gode smag

Hos Grøndals jagter vi den gode smag, og vi går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Vi garanterer dig en særlig smagsoplevelse og en ny forståelse af dåsefisk, når vi med god samvittighed serverer tunfilet uden bifangst og et naturligt lavt indhold af tungmetaller.

Hvorfor er smagen vigtig? Læs mere her

tun fisket på bæredygtig stang og line fiskeri
02

Det gode fiskeri

Stang- og linefiskeri er en naturskånsom metode, der bedst beskrives som én mand, én krog og én tunfisk. Et ordsprog der understreger Santa Catarinas store fokus på bæredygtighed og håndværk. Stangfiskeri er den mest naturskånsomme måde at fiske efter tun på, og det er sund fornuft at bruge den fangstmetode i et område, der er afhængig af sine naturressourcer.

Læs mere om fiskeriet

Et nærbillede af flere friske fisk med sølvfarvede skæl og store øjne, der er stablet tæt sammen, sandsynligvis på et marked eller på en fiskerbåd.
03

De gode fiskearter

Hos Grøndals får du kun fiskekonserves, der indeholder sunde og ikke-overfiskede arter. Vi arbejder nemlig kun med fisk fra naturskånsomt fiskeri. Eksempelvis er vores tun af arten skipjack, som er en hurtigt voksende art, der ikke er truet af overfiskning, og som samtidigt har et naturligt lavt indhold af tungmetaller.

Læs mere om fiskearterne her

Flere arbejdere i hvide uniformer og hårnet og med blå handsker sorterer og arrangerer brune stænger - muligvis vanilje eller kanel - på metalborde i et fødevareforarbejdningsanlæg.
04

Den gode arbejdskraft

For at skabe de bedste produkter er respekt for et godt arbejdsmiljø en nødvendighed. Derfor forefindes der ingen form for social dumping eller udnyttelse af arbejdskraft. Både mændene, som fisker fisken, og kvinderne, der med deres kærlige håndværk frembringer de skønne produkter, er sikret et både godt og fair betalt arbejdsmiljø.

Læs mere om produktionen her

Adskillige tomme, åbnede blikdåser, de fleste rektangulære med guld- og sølvfarvet interiør, ligger spredt på en lysegrå overflade. Nogle låg er fastgjort og delvist skrællet af, mens andre er helt fjernet.
05

De gode dåser er BPA-fri

Genbrug og affaldssortering af konservesdåser er vigtigt. Ligeså vigtigt er det også at konservesdåserne er uden skadelig og hormonforstyrrende kemi, som bisfenol A (BPA). Affaldssorteres Grøndals konserves korrekt genanvendes 96% af metallet fra dåserne.

Læs mere om affaldssortering her

01

Den gode smag

Hos Grøndals jagter vi den gode smag, og vi går hverken på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Vi garanterer dig en særlig smagsoplevelse og en ny forståelse af dåsefisk, når vi med god samvittighed serverer tunfilet uden bifangst og et naturligt lavt indhold af tungmetaller.

Hvorfor er smagen vigtig? Læs mere her

02

Det gode fiskeri

Stang- og linefiskeri er en naturskånsom metode, der bedst beskrives som én mand, én krog og én tunfisk. Et ordsprog der understreger Santa Catarinas store fokus på bæredygtighed og håndværk. Stangfiskeri er den mest naturskånsomme måde at fiske efter tun på, og det er sund fornuft at bruge den fangstmetode i et område, der er afhængig af sine naturressourcer.

Læs mere om fiskeriet

03

De gode fiskearter

Hos Grøndals får du kun fiskekonserves, der indeholder sunde og ikke-overfiskede arter. Vi arbejder nemlig kun med fisk fra naturskånsomt fiskeri. Eksempelvis er vores tun af arten skipjack, som er en hurtigt voksende art, der ikke er truet af overfiskning, og som samtidigt har et naturligt lavt indhold af tungmetaller.

Læs mere om fiskearterne her

04

Den gode arbejdskraft

For at skabe de bedste produkter er respekt for et godt arbejdsmiljø en nødvendighed. Derfor forefindes der ingen form for social dumping eller udnyttelse af arbejdskraft. Både mændene, som fisker fisken, og kvinderne, der med deres kærlige håndværk frembringer de skønne produkter, er sikret et både godt og fair betalt arbejdsmiljø.

Læs mere om produktionen her

05

De gode dåser er BPA-fri

Genbrug og affaldssortering af konservesdåser er vigtigt. Ligeså vigtigt er det også at konservesdåserne er uden skadelig og hormonforstyrrende kemi, som bisfenol A (BPA). Affaldssorteres Grøndals konserves korrekt genanvendes 96% af metallet fra dåserne.

Læs mere om affaldssortering her

En åbnet dåse med tunfileter i olie ligger på avislignende papir ved siden af emballagen, der er mærket Santo Catarina med guld og hvidt design og tekst på et andet sprog. Baggrunden er en grå stenoverflade.tun fisket på bæredygtig stang og line fiskeriEt nærbillede af flere friske fisk med sølvfarvede skæl og store øjne, der er stablet tæt sammen, sandsynligvis på et marked eller på en fiskerbåd.Flere arbejdere i hvide uniformer og hårnet og med blå handsker sorterer og arrangerer brune stænger - muligvis vanilje eller kanel - på metalborde i et fødevareforarbejdningsanlæg.Adskillige tomme, åbnede blikdåser, de fleste rektangulære med guld- og sølvfarvet interiør, ligger spredt på en lysegrå overflade. Nogle låg er fastgjort og delvist skrællet af, mens andre er helt fjernet.

S.O.S - Spørgsmål og svar

Dette billede viser Grøndals’ logo. Logoet består af ordet “GRØNDALS” i store bogstaver med en stiliseret bølge inde i bogstavet “Ø”. Farven på teksten er en mørk blå nuance, der udstråler en maritim følelse, hvilket passer godt til Grøndals’ fokus på fiskekonserves og bæredygtige fiskeriprodukter.
Vi kan træffes på +45 61 10 91 91Mandag til Fredag kl 8 - 15