Vi præsenterer vores ansjosfileter, som både kan nydes direkte fra dåsen eller anvendes som den perfekte base for en tapenade. Grøndals ansjosfileter er omhyggeligt afstemt i smag, konsistens og udtryk. Med disse elegante, saltede ansjoser får du en delikatesse, der kan stå alene, men som også fungerer sublimt som smagsgiver i komplekse retter.

Inspiration
Kogebogen DÅSEMAD
"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.
Hiv den i landGrøndals nyheder
Lucas
Muslinger i krydret escabeche sauce
Salgspris59,00 kr
Lucas
Fyldte blæksprutter i middelhavssauce
Salgspris82,00 kr
Pinhais
Makrelfilet i tomatsauce
Salgspris46,00 kr
Grøndals
Strandkrabbesuppe
Salgspris85,00 kr