MuslingSPICY KOKOSSUPPE MED RØD KARRY OG MUSLINGER I ESCABECHE

SPICY KOKOSSUPPE MED RØD KARRY OG MUSLINGER I ESCABECHE

På en kølig sommerdag eller efteråret, hvor kulden stadig har fat, er dennesuppe med spark i en lækker og varm landing efter en lang gåtur i skoven.

MuslingRavioli eller pasta med muslinger i escabeche

Ravioli eller pasta med muslinger i escabeche

Når man laver sine egne raviolier, er det vigtigt, at de holder tæt og kan holde til kogningen. Det lækre muslingefyld skal helst blive inde i de små pastapakker. Det lyder kompliceret, men er det ...

AnsjosKlassisk viniagrette - nu med olien fra dåsefisk

Klassisk viniagrette - nu med olien fra dåsefisk

Rør eddike eller citronsaft med dijonsennep, finthakket løg og lidt salt. Pisk olien i stille og roligt, til vinaigretten er tyk og ensartet. Smag til med salt og peber. Voila, nu mangler du blot g...

AnsjosGrøndals hjemmelavede mayo - med olie fra tun

Grøndals hjemmelavede mayo - med olie fra tun

Olien er rig og lækker - brug den og udnyt indholdet af dåsefisken. Alle elsker mayo, og der er ingen grund til at hælde olien fra fiskedåserne ud. Lad den gå hånd i hånd med fisken, og brug den so...

Ansjosfish and chips med konserves

Formidabel hjemmelavet fish n’ chips med fisk fra dåse

Hvis du også er storelsker af den britiske klassiker ‘fish n’ chips’, er du nødt til at prøve denne delikate version, der med sin brug af dåsefisk frem for frisk fisk, giver retten et forfriskende ...

Har du brug for inspiration?

Se hvordan du kan bruge din fiskekonserves i køkkenet.

Se kogebogen DÅSEMAD