Konserves

DÅSEFISK MED STØRST MULIG OMHU Men hvad betyder det? Jo, det betyder i al sin enkelthed fiskekonserves skabt med øje for smag, kvalitet og ansvarligt havmiljø såvel som de socialtarbejdekraft. Her kan du finde Grøndals samlede udvalg af kvalitets fiskekonserves, hvor du selv kan blande og sammensætte dine favoritter.

Konserves

Filtre

Filtre
Sorter efter:

69 produkter

Kundernes favorit
Makrel i tomat - krydret og lækkerMakrel i tomat - krydret og lækker
Tunfilet i fennikel og olivenolieTunfilet i fennikel og olivenolie
Tunfilet i mild chili og olivenolieTunfilet i mild chili og olivenolie
Portugisiske sardiner i krydret olivenoliePortugisiske sardiner i krydret olivenolie
Tunfilet i økologisk olivenolieTunfilet i økologisk olivenolie
Tunfilet i krydret olivenolieTunfilet i krydret olivenolie
Portugisiske sardiner i olivenoliePortugisiske sardiner i olivenolie
Makrelfilet i krydret olivenolieMakrelfilet i krydret olivenolie
muslinger i escabechemuslinger i escabeche
Tunfilet i timian og olivenolieTunfilet i timian og olivenolie
Fyldte oliven med ansjoserFyldte oliven med ansjoser
Brislinger på dåse i glas olivenolieBrislinger i olivenolie
Portugisiske sardiner i krydret tomatPortugisiske sardiner i krydret tomat
Småstykker af tun i økologisk olivenolieSmåstykker af tun i økologisk olivenolie
Tunfilet i ingefær og olivenolieTunfilet i ingefær og olivenolie
Små makreller i olivenolieSmå makreller i olivenolie
Portugisiske sardiner i tomat og olivenoliePortugisiske sardiner i tomat og olivenolie
Tunfilet i jomfru olivenolieTunfilet i jomfru olivenolie
Små brislinger i olivenolieSmå brislinger i olivenolie
Koldrøget laks i økologisk olivenolieKoldrøget laks i økologisk olivenolie
Småstykker af tun i olivenolieSmåstykker af tun i olivenolie
Tapenade af ansjos, oliven og kapersTapenade af ansjos, oliven og kapers
Grøndals blæksprutterGrøndals blæksprutter
Tunfilet i letsaltet vandTunfilet i letsaltet vand

Inspiration

Kogebogen DÅSEMAD

"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.

Hiv den i land