Bland selv-gavekasse som julegaver

Bland selv-gavekasse som julegaver

Filtre

Filtre
Sorter efter:

39 produkter

Gavekasse til bland selvGavekasse til bland selv
tuna belly på dåsetun ventresca fiskekonserves
grøndals krydret blækspruttergrøndals krydret blæksprutter
Grøndals blæksprutterGrøndals blæksprutter
Udsolgt
muslinger på dåsemuslinger i escabeche på dåse
Fyldte oliven med ansjoserFyldte oliven med ansjoser
Udsolgt
hjertemuslinger fiskekonserveshjertemuslinger på dåse
Bogen “Dåsemad - En kogebog med fiskekonserves” af Martin Grøndal, med en blå forside dekoreret med hvide illustrationer af forskellige fisk og skaldyr, set mod en grå tekstureret baggrund.​⬤Kogebogen DÅSEMAD
Grøndals
Kogebogen DÅSEMAD SalgsprisFra 280,00 kr
Knivmuslinger i letsaltet lageKnivmuslinger i letsaltet lage
Koldrøget laks i økologisk olivenolieKoldrøget laks i økologisk olivenolie
Kundernes favorit
Makrel i tomat - krydret og lækkerMakrel i tomat - krydret og lækker
Udsolgt
Makrelfilet i krydret olivenolieMakrelfilet i krydret olivenolie
garlic mussels fiskekonserves
muslinger i escabechemuslinger i escabeche
Peberkrydret laks i økologisk olivenoliePeberkrydret laks i økologisk olivenolie
Udsolgt
Portugisiske sardiner i krydret olivenoliePortugisiske sardiner i krydret olivenolie
Portugisiske sardiner i krydret tomatPortugisiske sardiner i krydret tomat
Portugisiske sardiner i olivenoliePortugisiske sardiner i olivenolie
Portugisiske sardiner i tomat og olivenoliePortugisiske sardiner i tomat og olivenolie
Pulpo i galisisk saucePulpo i galisisk sauce
Pulpo i hvidløgsolie
Pulpo i olivenoliePulpo i olivenolie
Udsolgt
blæksprutter i sauce marinière på dåseblæksprutter på dåse
Brislinger på dåse i glas olivenolieBrislinger i olivenolie
Bogen “Dåsemad - En kogebog med fiskekonserves” af Martin Grøndal, med en blå forside dekoreret med hvide illustrationer af forskellige fisk og skaldyr, set mod en grå tekstureret baggrund.​⬤

Inspiration

Kogebogen DÅSEMAD

"DÅSEMAD" er en kogebog med 56 opskrifter, der viser, hvordan du kan lave lækre retter med fiskekonserves som tun, sardiner og makrel. Bogen kombinerer grundopskrifter, snacks, frokost, kolde og varme retter, inspireret af Martins personlige historie og hans passion for madkultur.

Hiv den i land

Mere viden om

For os er det vigtigt at vide, hvad vi reelt "kommer i munden". Derfor vil vi meget gerne dele ud af vores viden om vores . Det mener vi giver næring til krop og sjæl.